Cykeluthyrning

Örebro-län, Arboga, Köping och närliggande områden.

Det finns inget bättre sätt att uppleva världen än på cykel. Allt kommer närmare, samtidigt som det är både tyst och miljövänligt. Men vi behöver så klart inte berätta om alla fördelarna med att cykla – det vet du redan.

För dig som är på besök tillfälligt, exempelvis på konferens med jobbet eller tillsammans med familjen på semestern, finns det ett bra alternativ. Hyr din cykel! När du hyr av oss kör vi ut cykeln till dig och hämtar den på plats när du är nöjd. Självklart är alla våra hyrcyklar rena, nyservade och precis så snabba som du orkar.

Du bokar cykel online via formuläret, sedan återkommer vi med en bekräftelse och på den valda dagen levererar vi cykeln (eller cyklarna) till din adress. Vid varje bokning tar vi ut deposition om 1 000 kr, som återfås när allt har återlämnats igen. Självklart ingår hjälm till varje cykel.

Avgift för leverans och hämtning av hyrcyklar börjar från 300 kr.

Efter en snabb ID-kontroll kan du hoja iväg på stan eller ut i naturen.

Bokningsformulär

*” anger obligatoriska fält

Namn*

Jag vill hyra

Jag vill hyra
Ange antal om fler än 1, och eventuell annan information som kan vara bra att veta.
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Kontakta mig helst via
Nyhetsbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras enligt nedan.*

Vi respekterar din integritet

De uppgifter du lämnar kommer att användas inom Cykeltek för att hantera ditt ärende. Du kan när som helst få dina uppgifter ändrade, utlämnade eller raderade.

Personuppgiftsansvarig: Kevin Mercer.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Före varje åktur kom ihåg ”ABC” (LBK på svenska)

A = (Air) Luft: Känns däcket mjukt när du klämmer på sidorna? Är däcken slitna? Håll dina däck pumpade för att minska risken för punkteringar.

B= (Brakes) Bromsar: Fungerar bromsarna korrekt? Är bromsarna/kablarna slitna?

C= (Chain) Kedja: Är kedjan smord och ren? En rostig kedja kan göra det svårare att trampa och kan till och med gå av. Medan du är där nere, snurra på pedalerna och kontrollera att vevarna inte vickar från sida till sida och att det inte finns några malande ljud från vevfästet. Slutligen, om du har externa växlar, se till att din växel – enheten som flyttar kedjan mellan växlarna – är rak och rensar dina ekrar bekvämt.

Kontrollera: Ta en snabb tur för att kontrollera om växlar och bromsar fungerar som de ska. Inspektera cykeln för trasiga delar eller lösa delar?