Integritetspolicy

För att kunna kontakta dig och erbjuda den bästa servicen behöver vi spara dina kontaktuppgifter. Vi värnar om våra kunders integritet och sparar därför bara dina personuppgifter så länge som du är kund hos oss eller har ett aktuellt ärende på gång. Den enda som har tillgång till dina uppgifter är Kevin Mercer, som är personuppgiftsansvarig på Cykeltek.

Du kan när som helst (skriftligen) begära att få dina uppgifter utlämnade, ändrade, raderade eller kompletterade. Enda undantaget är de uppgifter som krävs för att vi ska uppfylla laga krav, exempelvis i fråga om betalning och momsredovisning. Dessa uppgifter måste vi enligt bokföringslagen spara i minst sju (7) år.

Bokningar

Om du tar kontakt med oss via vårt bokningsformulär samlar vi in den informationen du uppger i formuläret. Dessa uppgifter används till att kontakta dig, svara på frågor och boka in de tjänster du eventuellt efterfrågat.

Ring mig

När du skriver in ditt namn och telefonnummer och vill att vi kontaktar dig används dessa uppgifter endast till att ringa upp dig i det specifika ärendet. Ditt telefonnummer sparas inte för användning vid något annat tillfälle – såvida vi inte kommit överens om det separat.

Nyhetsbrev

Ditt namn och den epostadress som du lämnar i samband med en prenumeration på vårt nyhetsbrev sparas bara så länge som du är prenumerant. När du avanmäler dig så tar vi bort dina kontaktuppgifter direkt.

Kakor

Vi använder kakor (ofta benämnda cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats och ge dig tillgång till olika funktioner. Kakan är en liten textfil som vår webbserver tillfälligt sparar ner på din dator och den kopplar ihop information på servern med datorn. Den kan ha flera funktioner, som exempelvis att hålla reda på vilket språk du valt och att föra statistik över vilka sidor som är mest populära.

Du behöver inte acceptera kakor för att besöka vår sida, men din upplevelse kan bli begränsad och vissa funktioner helt stoppade. I de kakor vi använder sparas ingen personlig information. Läs mer om kakor hos Post & Telestyrelsen.

Google Analytics

Vi använder ett webbanalysverktyg från Google för att få en översikt över hur besökarna använder vår webbplats, så att vi kan förbättra exempelvis innehållet och strukturen på sidan. Tjänsten använder kakor för att analysera hur besökarna använder webbsidan, sammanställa rapporter och tillhandahålla andra tjänster kopplade till användarnas aktiviteter och surfvanor. Informationen vidarebefordras automatiskt till Google och lagras på deras servrar. Detta inkluderar exempelvis din IP-adress och vilka sidor du besökt under sessionen.

Google kan, enligt sina allmänna villkor, komma att överföra denna information till tredje part, där det krävs enligt lag eller i de fall en tredje part behandlar information för Googles räkning. Däremot kommer Google inte att koppla samman din IP-adress med annan data. Genom att använda denna webbplats och godkänna kakor samtycker du till att Google behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen ovan.

Person­uppgifts­ansvarig

Kevin Mercer är person­uppgifts­ansvarig på Cykeltek. Vänd dig till honom om du har frågor kring dina person­uppgifter, GDPR eller våra dataregister.

hej@cykeltek.se
073-515 05 44